WEDNESDAY



Sov nästan tolv timmar i natt. Vilket jag antar att jag behövde. Väldigt skönt, även om det var lite svårt att somna igår på grund av all hosta. Men det gick tillslut och jag sov hela natten.
Idag ska jag iväg till kulturskolan och repa klockan 13.30-17.00. Det känns sådär faktiskt, är ju kanske lite väl länge med tanke på att jag inte är helt frisk och att jag dessutom måste gå både dit och hem eftersom mamma jobbar... Men jaja, ska dit iallafall så får vi se hur det går. Efter ska jag nog träffa min vän Sofie. Förhoppningsvis är jag pigg och glad då.
Nu är det dags för mig att äta frukost och se ett avsnitt Gossip Girl.


NYTT





Blus från Vila & Jeans från JC


Nu säger jag godnatt. Det var ansträngande att gå omkring i Valbo, märks att jag inte är riktigt frisk än. Sover ensam i natt, även om det inte finns något mysigare än att dela säng med min älskling så ska det bli ganska skönt faktiskt. Hoppas att jag bli helt frisk snart. Sov gott allihopa!

HEY HO LET'S GO



Ut på äventyr! - Eller nått... Tar bussen till Valbo med min pojke iallafall. Senare får vi se vad vi gör, planer görs vartefter vi ser hur sjuklingen mår. Just nu är jag pigg och glad, lääängtar efter att få komma ut!

TROTSAR HOSTAN

Hej igen!
Kan inte påstå att jag är frisk, för det är jag tyvärr inte riktigt än. Men jag tänker strunta i att jag inte är helt frisk och göra något idag ändå. Vill inte ligga i sängen hela lovet...
Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och vara klar när Emil kommer tillbaka från hans träning om cirka 1,5h. Sedan hittar vi förhoppningsvis på något roligt, kanske åker till Valbo/Gävle, eller gör det som vi hade planerat att göra i lördags. Vi får se! Skriver mera senare. Ha en bra dag alla glada!


I WANT IT SO BAD



Ingenting är så gott som Ben & Jerry's när man är sjuk. Synd att jag inte orkar ta mig till affären bara. Får ligga här i soffan och drömma istället. Buhu, stackars mig...

LAMBI IS MY FRIEND

SO SICK

Usch vad tråkigt det är att vara sjuk på helger och lov. Jag och Emil fick ställa in våra planer igår, jag orkade inte göra någonting, var sängliggande hela dagen. Det blev att äta middag och se på melodifestivalen med hans familj istället, men det var ju rätt mysigt faktiskt. Sedan åkte vi hem till mig och sov här i natt. Nu är han på jernvallen och ska spela träningsmatch medan jag ligger i soffan, snorar och hostar. Åh vad jag hoppas att jag blir frisk snart! Är ju så fint väder ute också, jag har knappt varit utanför dörren på hela helgen...


DU ÄR SÅ SÖT JAG BLIR SÅ GLAD

Igår såg jag och Emil E.T. Kanske väääärldens bästa film! E.T är så himla söt. Lite äcklig, men ändå så söt. Kommer ihåg för några somrar sen när jag och Hannah såg den filmen typ hundra gånger, så roligt.
Idag mår jag sådär, jag och Emil har egentligen planer idag men vi får se hur det blir med dem. Förhoppningsvis är jag lite piggare om någon timme.


I WANT EVERYONE TO FEEL THE KIND OF HAPPINESS I FEEL WHEN I'M WITH YOU

Medan Emil tränar gör jag vad? Ingenting, vilket liv jag har. Eller inte. Men om ungefär en timme blir jag iallafall upphämtad för att spendera natten hos Emil, min andra halva. Det blir nog lika mysigt som alltid! Nu ska jag försöka göra något vettigt i en timme. Vad har jag inte klurat ut än men man kan ju iallafall hoppas att jag kommer på något.


SMOOTHIE

Imorse när jag fick dricka min efterlängtade hallonsmoothie blev jag ööööverlycklig! Det är kanske det godaste som finns, på riktigt! har varit sugen på det i flera dagar.
Idag ska jag inte göra någonting alls, min hals är förstörd och jag kan knappt prata normalt. Just nu sitter Emil och tittar på youtube-klipp på teletubbies, fråga inte varför. Han är lite konstig bara. Nu ska vi iallafall titta på senaste avsnittet av One Tree Hill. Spännande!

LOV


Sitter i köket med världens skönaste poncho. Har egentligen en del att göra, men jag orkar inte. De kommande tre timmarna tänker jag bara ligga i soffan och ta det lugnt. Mår fortfarande inte speciellt bra, men hoppas på att bli piggare snart. Hur som helst så överlever jag, och det är ju det viktigaste. Förresten, jag har sportlov!!!! Och om tre timmar får jag träffa min Emil. Livet är rätt bra ändå!

BE STRONG

Orkar inte med skolan!!! Trött, hängig och huvudvärk. Men nu har jag bara en lektion kvar och sedan får jag åka hem, så jag håller ut. Längtar tills ikväll när jag får träffa min älskling. Då kommer jag må mycket bättre, som alltid!

DU ÄR ALLT



Idag har jag varit tillsammans med världens bästa, finaste och mest underbara kille i hela världen i sex månader. Jag älskar dig så mycket Emil! Vill inte leva en dag utan dig, du är allt.

SÄNGDAGS

Kom hem från spelningen för ungefär en timme sen. Det gick både bra och mindre bra, och även om jag inte var supertaggad när jag gick dit så var det faktiskt rätt roligt ändå. Nu har jag tvättat bort sminket, borstat håret och tänderna, bytt till myskläder och lagt mig i sängen. Verkligen skönt. Är lycklig över att internet fungerar på min dator också, brukar nästan aldrig göra det här hemma av någon konstig anledning.
Nu ska jag ligga här resten av kvällen och ta det lugnt. Imorgon väntar sista skoldagen innan jag får lov. Skönt? JAA! Och det är en speciell dag imorgon, av en annan anledning än den att jag får sportlov alltså. Skriver varför imorgon... Godnatt!

IF YOU FEEL LIKE FALLING - JUST HOLD ON

Sedan jag kom hem från skolan har jag inte gjort något annat än legat i sängen och spelat spel på mobilen. Idrottsprovet gick rätt bra tror jag, men hela dagen har jag känt mig trött och hängig. Huvudvärk och halsont har jag också. Verkligen jobbigt... Jag vääägrar bli sjuk, tänker verkligen inte bli det nu när det snart är lov. ALDRIG!
Ska ner till drömfabriken om 40 min för spelning med Octopus klockan 19. Inte sådär supertaggad men det blir nog bra ändå. Fram tills dess ska jag göra ingenting och efter det ska jag göra samma sak. Blir att sova tidigt ikväll, känner att det behövs. Vilket behövs i princip jämt för min del nuförtiden. Skönt att det är lov snart!!!


Min fina bushund Sigge!

FIKA, SÖMN OCH SKOLA

Hallåhallå! Tänkte blogga igår kväll men det blev inte riktigt så.
Träffade Emil på stan som jag skrev att jag skulle göra och jag fick min efterlängtade semla. Senare gick vi hem till mig, pratade och hade det trevligt. Efter ett tag somnade vi båda två, vilket var otroligt skönt. Jag är jämt trött nu för tiden, så när emil åkte hem efter tio läste jag igenom lite inför dagens prov och sedan somnade jag för natten.

Gick upp i tid idag så jag hann duscha och läsa igenom lite mer inför provet eftersom det inte blev så mycket plugg som jag hade tänkt igår. Men jag tror jag kan det mesta ändå. Nu sitter jag i skolan och har precis skickat in samhällskunskapsuppgiften jag gjort tillsammans med Julia. Känns inte som att den blev så bra men jaja. Nu ska vi snart gå på lunch, hungriga som vi (mest jag) är!


TRÖTT TJEJ HÄR

Hemma från skolan, ÄNTLIGEN! Sista lektionen och hela bussresan hem hade tröttheten tagit över både mig och Sofie och samtalsämnena spårade ganska rejält kan jag säga. Men skrattade gjorde vi iallafall!
Just nu väntar jag på maaaat, känns som att mat och fika är allt jag skriver om och allt jag gör om dagarna är att äta, meeen det är väl kanske så också. Typ. Känner att jag är väldigt trött och att allt bara blir knas. Men vad gör det? Ska försöka fokusera på att plugga lite till provet imorgon medan jag väntar på maten. HÖRS!


Är ju Fettisdagen idag också! Ska gå ner till stan efter maten och träffa Emil och äta en semla. Mums!
Haha, orkar inte det här inlägget...

KRAMSÅNGEN



Hej alla <3 Det här är en låt till Lina från lilla mig.... xD <3 Skoja. Men jag var seriös. Typ. /Sofie

SCHOOL

Tisdag idag, vilket betyder en lång och tråkig skoldag. Tur att jag har Sofie vid min sida! Alldeles snart börjar kommunikationen och sedan har vi engelska. Inte så roligt men ändå bättre än naturkunskap som vi hade två timmar imorse. Slutar runt fyra, då ska jag hem och äta (som alltid) och plugga inför provet i idrott imorgon. Sen ska jag förhoppningsvis träffa Emil en stund också.

Här får ni en fin bild på mig och Sofie, som vanligt när det är tisdag. TOPPEN!

En hälsning från Sofie: JAG VILL ÅKA HEM VILL INTE VARA KVAR JAG LÄNGTAR EFTER ER MIN KÄRA MOR OCH FAR OCH MATEN SMAKAR SKIT JAG KÄNNER MIG SÅ KLEN JAG SKJUTSAS HIT OCH DIT TRIVS INTE I ARMÉN JAG VILL ÅKA HEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIVET

Även den allra lyckligaste människan har sina problem. Bara för att någon utstrålar glädje och självsäkerhet betyder inte det att personen lever ett drömliv. Istället för att jämföra dig med andra, var glad över den vackra människa du är och tacksam över allt det fina du har i ditt liv. Alla människor, alla händelser. Små som stora. Det finns alltid något.

TODAY

Hallå där!
Muntliga provet i spanska gick ganska bra tror jag. Det kändes så. Man fick sluta efter man hade gjort det så jag hann med två-bussen hem, verkligen skönt! Har kommit hem till mamma för en stund sedan. Packade mina saker, åt lite fika och åkte hit bara en timme efter att jag kommit hem till pappa efter skolan. Resten av dagen har jag inga planer faktiskt. Däremot har jag en del plugg så det blir väl att göra det antar jag.


En väldigt god mjölkchokladcheesecake Gunilla bakade i söndags och som jag har ätit både igår och idag.
Hm, känner att jag skulle behöva ändra mina matvanor lite. MEN det är ju tråkigt att bara äta nyttigt, hehe...

PLANER FÖR KVÄLLEN

Jag fryser som ... ja jag vet inte vad. Väldigt mycket iallafall. Så kvällens planer är att ta en lååång varm dusch och sedan lägga mig i sängen, äta något onyttigt och plugga inför muntliga provet i spanska imorgon. Låter rätt bra tycker jag, förutom delen med plugg... Godnatt!


TAR DET SENARE

Borde plugga... Men jag vill inte, orkar inte och tänker inte. Jag tar det senare. Det är typ mitt motto här i livet känns det som. Åtminstone när det gäller skolan. Har ingen motivation alls och det är bara så otroligt tråkigt. Har mycket i skolan den här veckan precis som jag redan har haft i två veckor, tredje veckan nu. Blä! Men nu är det åtminstone bara fyra skoldagar kvar och sedan får jag sportlov, vilket är och har varit väldigt efterlängtat redan sedan första veckan på vårterminen. Plugga gör jag senare. Efter att jag har duschat och lagt mig, vilket jag ska göra ganska tidigt idag. Så det löser sig.


KULTURSKOLEJAZZEN

Gårdagen var både rolig och inte så rolig. Kom till Bollnäs runt tio och då var det uppackning av instrument och lite genrep med GUBB. Därefter var det en clinic med Nils Landgren, inte så intressant faktiskt, och efter det var det lunch. Var också massa dötid tills jag skulle spela med Octopus, den spelningen gick riktigt bra faktiskt! Sedan var det ännu mer dötid, vilket inte var sådär superroligt men det var ändå okej, tills GUBB hade spelning. Gick sådär för min del men annars tror jag nog att det lät riktigt bra! Konserten klockan 19 med Nils Landgren och hans band var bra, åtminstone första 45 minuterna, sedan var jag mest bara för trött och tyckte att alla låtar lät likadana. Hemresan gick rätt snabbt tycker jag, sov mest så det var skönt. Sedan var det mysigt att få krypa ner i Emils säng bredvid honom!

Nu sitter jag här i Emils rum vid datorn medan han duschar. Om en stund ska vi gå hem till min mamma och fika med min bror Magnus som är hemma över helgen men som jag inte har haft tid att träffa. Det blir trevligt!


Min fina kille!

FREDAG

Efter besöket hos Emma och Staffan gick jag till kulturskolan för att ha trumpetlektion. Det gick bra och jag är redo inför kulturskolejazzen imorgon. Kan alla låtar vi spelar med GUBB utantill nu så det känns bra. När jag kom hem fick jag höra att några elever på Bessmerskolan här i Sandviken varit med om en olycka när de åkte madrass i Högbo. Blev väldigt orolig när jag fick veta att det var två gamla klasskompisar till mig som hade fått åka ambulans till akuten. Som tur är mår alla bra! Hade kunnat sluta mycket värre. Hoppas ni mår ännu bättre snart!

Idag har jag sökt lite sommarjobb också. Hoppas, hoppas! Dock gissar jag att jag inte har så stor chans att få nått av jobben jag sökt men man kan ju alltid hoppas. Sitter i köket just nu och väntar på mat, jag är jättehungrig!!
Om ett par timmar kommer min älskling hit, blir att sova tidigt ikväll då jag ska upp tidigt imorgon och åka till Bollnäs där kulturskolejazzen är.


LYCKA







GODMORGON

Sovit gott? Det har jag!
Blev dock väckt av mamma för ungefär en timme sen vilket inte var så skönt. Men vi ska hem till Emma och Staffan och busa med Alvin och gosa med Vilma så det blir roligt. Ska äta frukost och sminka mig nu, sedan ska vi åka. Kommer säkert massa bilder här på sötnosarna senare. Kan ju inte låta bli att fota och lägga ut bilder när de är så gulliga! Haha... Stolt moster här!


Skolavslutningskvällen 2011 - JAG VILL HA SOMMAR!!!

THANK YOU


Har haft en otroligt trevlig kväll. Har saknat det här. Tack vännen!

TORSDAG

Just nu sitter jag hemma i köket och är glad över att ha helg! Senare kommer min bror Emil hit över helgen, han bor i Östersund där han studerar och tränar längdskidor och skidskytte. På söndag ska han åka Bessemerloppet i Högbo, vilket är en anledning till att han kommer hit. En annan anledning är att han ska få träffa lilla Vilma, och mig såklart! (Kan man ju låtsas iallafall.) Men det ska bli roligt att träffa honom, var flera veckor sedan sist. I kväll kommer även Sofie hit för lite fikamys. Kommer bli supertrevligt!
Nu ska hungriga jag slänga ihop något att äta.


Söt bild på min bror och mig från i somras.
Ge mig längden på håret!!!

SNART HELG!!!

Naturkunskapsprovet gick braaa!!! Tror jag iallafall. Det kändes så. Dock hade det nog gått ännu bättre om jag hade pluggat lite mer igår men det får duga. Jag hoppas att det visar sig att det har gått så bra som jag tror också. Jobbigt ifall det har gått mycket sämre...
Jag och Sofie gick på stan efter provet för vi hade hål fram till engelskan som började för knappt en halvtimme sen. Nu sitter vi här på sista lektionen för veckan. Vi tittar på film, Into The Wild. Har sett den förut och tycker inte att den är särskilt bra. Inget att rekomendera. Men det är skönt att inte behöva anstränga sig utan bara sitta här och ta det lite lugnt framför en film. Slutar runt fyra och då får jag helg. Skönt!


Sååfie = söt människa
Linis = seriös människa

IGÅR

Gårdagen var en lång och jobbig onsdag. Var hur okoncentrerad som helst i skolan, fick knappt något gjort överhuvudtaget. Direkt efter skolan hämtade mamma mig på resecentrum och skjutsade mig till kulturskolan så var jag där i några timmar. Kom hem runt åtta, då åt vi mat, jag duschade och sen la jag mig i sängen och skulle plugga. Blev inte alls mycket plugg för jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Somnade strax efter 22. Får hoppas att jag kan en del till provet i naturkunskap idag ändå. Får försöka läsa igenom lite innan också. Men det är ju inte direkt roligt att läsa om atomer och sådant trams.


Nu ska jag springa iväg till bussen!

KÄRLEK

Hittills har jag haft en jättebra dag, verkligen! Åkte hem från skolan tidigt så har hunnit gå på stan en sväng, fikat med min syster Emma, mamma, Alvin och Vilma. Sen har jag busat en massa med min lilla sötnos Alvin. För några timmar sen kom Emil hit och sen dess har vi haft det mysigt och om en stund väntar en kärleksfilm och lite gott alla hjärtans dag-godis med min älskling.


Sötnosen Alvin


Alvin, mormor (min mamma) och Vilma


Alvin myser med mamma (min syster Emma)


Lilla fina Vilma


En otroligt fin bukett jag fick av Emil!


Japp, jag har världens bästa pojkvän.
Hans halsband till vänster och mitt till höger. Han är så söt!

Emil och jag, I Love You!


Suuupergoda våfflor jag gjorde till oss!




Min fina kille!

ALLA HJÄRTANS DAG



En extra kram till alla nära och kära idag!
Det är en bra dag och jag är jätteglad (även fast jag har naturkunskap just nu). Ser fram emot eftermiddagen då jag får träffa min fina pojke. Puss!

PLUGG

Idag efter skolan åt jag lite mellanmål samtidigt som jag såg ett avsnitt oc. Sedan var det dags att plugga. 2,5h senare hade jag pluggat klart för dagen. Nu är det bara naturkunskap kvar och det får jag se till att plugga som en tok på onsdagkväll. Orkar inte plugga mer nu och imorgon tänker jag absolut inte plugga. Åt nyss middag med mamma och nu tänker jag alldeles snart hoppa in i duschen. Har varit supertrött hela dagen så tänker lägga mig tidigt och se en film eller ett avsnitt oc.

Imorgon är det alla hjärtans dag också! Ska bli mysigt att spendera eftermiddagen/kvällen med min kära pojkvän Emil. Vår första alla hjärtans dag tillsammans. Mys!
Hoppas alla får en bra dag imorgon och att ni får ett kort eller något annat som visar att någon tycker om er. Godnatt allihopa!

TRÖTT

Imorse när klockan ringde var jag så himla trött även fast jag gick och la mig tidigt igår. Blev inte direkt piggare av att sitta på bussen i hundra år och att sedan kolla på världens tråkigaste film i två timmar direkt när man kom till skolan. Nu har vi hål till 12.40, ska gå och äta klockan elva och sen måste jag skriva ett tal till spanskan som ska vara klart idag men som jag helt har glömt bort att göra. Sen efter skolan har jag ännu mer plugg att göra.

Nu är jag trött och hungrig. Om 5 minuter öppnar matsalen, woho!! Jag längtar tills ikväll när jag får lägga mig och sooova igen! Hehe...


Muuums, kanske huur gott som helst! Saknar London och Starbucks.

SÖNDAG

Det var roligt att få träffa Rebecca igår! Var sex veckor sedan sist tror jag, och om 8 veckor är jag i London med fina människor och hälsar på henne. Roligt!!
Igår efter middagen hos pappa blev det melodifestivalmys med mitt hjärta och att sova tidigt. Imorse gick jag upp sju och var duktig nog att missa bussen in till Gävle... Dock var det inte mitt fel, det var bussen som var tidig och Emil som höll kvar mig hemma för länge... Men som tur var fick jag åka med Alex in till Gävle istället! Just nu sitter jag hos Emil, åkte hit direkt efter dagens GUBB-rep och jag är vääldigt trött nu. Men det gick iallafall bra att spela idag också, lite taggad inför kulturskolejazzen i Bollnäs på lördag faktiskt. Det kommer nog låta riktigt bra!

Det har varit en lång dag idag med, hela helgen har varit lång på ett jobbigt sätt och jag är väldigt trött nu. Dags för mys med min älskling innan jag ska hem och sova. Inte så pepp inför skolan imorgon men man måste ju dit tyvärr... 


Såhär söt är min snygging nu när han har klippt sig!!

GUBB

Kom hem från Gävle för en stund sen och kan ju säga att jag är väldigt trött nu. Efter ett rep mellan tio och fyra kan man inte vara annat än trött, och samma sak väntar imorgon. Skönt! Men det gick iallafall rätt bra att spela och så. Det som däremot inte är så bra är att mitt busskort jag köpte igår inte fungerar. Toppen liksom... Dock löser det väl sig lite tråkigt bara att behöva betala massa när man redan har ett busskort som ska fungera och som man har betalat nästan 500 kronor för. Känns ju lite onödigt.

Alldeles snart kommer Emil hit och då ska vi till min pappa för att äta middag. Ska få träffa Rebecca som är hemma från London över helgen. Roligt!! Är inte på världens bästa humör just nu då jag är trött och har väldigt ont i både huvud och mage, men det blir nog bättre när jag får träffa lite fina människor!



Bild från i höstas när jag var med i Arbetarbladet för att jag var ensam tjej att söka till GUBB.

TRUMPET

Vinst för SAIK med 4-3. Kan ju inte påstå att jag är sådär jättepepp på bandy men det var ju såklart roligt att de vann iallafall! Det gick bra att spela förutom att det blev lite jobbigt för läpparna i slutet. Dem enda kroppsdelarna jag frös om var mina fingrar och tår. Och det var inte fören i andra halvlek jag började frysa! Den stickade tröjan jag fick av mormor i julklapp håller definitivt vad den lovar. Härligt!

Nu ska jag ta en snabbdusch för att få lite värme och sedan kommer mitt hjärta hit över natten igen. Imorgon blir det dock att gå upp tidigt då jag ska iväg till Gävle och spela ännu mer trumpet med GUBB, Gävleborgs Ungdoms Big Band. Samma sak gäller söndag. För tillfället består mitt liv av skola och trumpetande, också Emil såklart! Men imorgon och på söndag kommer jag sakna Axel lite.. Den enda personen jag känner i GUBB har nu hoppat av. Kul! Meeen, får väl ta och hitta en ny vän att prata med.

FREDAG

Har hunnit med en del idag. Var ner på stan och Ica Maxi en sväng, sedan gick jag till kulturskolan och hade en halvtimmes trumpetlektion. Mamma hämtade mig efter det, då åkte vi och handlade och sedan hem till min syster Emma en sväng. Vilma sov men Alvin var pigg och glad så jag lekte lite med honom innan vi åkte hem till oss alla tre; jag, mamma och Alvin. Han ska sova här i natt den lilla busen.

Nu ska vi äta mat och om en timme ska jag gå till Jernvallen för att spela lite trumpet med samban på SAIK-matchen. Utomhusmatch, uuuuuscha vad kallt det kommer vara!!! Blir att ha flera lager kläder och förhoppningsvis går det bra att spela med fingervantar också så jag slipper frysa fingrarna av mig...
Jag hoppas att jag får träffa Rebecca där också, hon är ju i Sverige över helgen!!

SÖMN

Godmorgon allihopa!
Idag tvingades jag upp klockan sju för att äta frukost med Emil. En timme senare gick han till skolan så då gick jag och la mig igen. Hur skönt som helst att få sova lite till!! Nu ska jag kila ner i tvättstugan och hämta upp lite tvätt och eventuellt lägga i mer tvätt om det är ledigt ett pass till. Sedan ska jag klä på mig och ta mig ner på stan en sväng är det tänkt.

Förresten så har min älskling klippt sig för bara några dagar sen och han är huuur fin som helst! Synd bara att jag inte har någon bild på honom. Men det kommer nog!


Söt bild jag hittade på weheartit, sådär arga blir kläderna om jag inte skyndar mig nu!

HELG

Som rubriken lyder; nu har jag helg (!!) och det är otroligt skönt! Blev en tur till valbo med Sofie efter skolan. Jag var i akut behov av ett par nya kängor då jag har fått världens största hål i mina. Blev ett par från Din Sko, i princip likadana som tidigare dock i en storlek mindre. Jag får alltid för mig att jag har storlek 38 men egentligen är det storlek 37 som passar mig bäst, åtminstone för det mesta. Jag tycker det är så himla obehagligt när hälen liksom åker upp i skon när man går, och precis så var det på mina gamla så nu med ett par mindre kommer det nog kännas mycket bättre!




Ska göra i ordning något att äta om en stund, sedan ska jag skriva klart uppgiften i svenska och skicka in den, städa mitt rum litegrann och bara ta det lite lugnt innan Emil kommer hit efter sin träning för att spendera natten med mig. Har saknat honom så mycket de senaste dagarna, är ju van att träffa honom varje dag men nu har vi inte träffats på flera dagar så det känns lite konstigt. I kväll får jag iallafall som sagt träffa honom igen! Kommer bli supermysigt!

TORSDAG

Torsdagar är nästan lika hemska skoldagar som tisdagar, men bara nästan. Har naturkunskap nu och i 50 minuter till. När det gäller naturkunskap känns en lektion som är 2h som minst 4h och det är inte alls roligt. Efter den här lektionen har vi hål ett tag före engelskan och då tänker jag passa på att göra läxan vi fick på engelskan i tisdags eftersom jag inte orkade göra den igår.
Sedan klockan fyra får jag heeelg!!
-
Det absolut bästa med att gå på Thorén är att man för det mesta har långhelg, så himla skönt!


Söt tjej..

ONSDAG

Det har varit en lång dag idag. Efter skolan tog jag bussen till Sandviken och på resecentrum fick mamma hämta mig för att direkt skjutsa mig till kulturskolan. Har spelat trumpet i nästan tre timmar, kom hem för bara en liten stund sen. Nu är jag trött, hungrig och har ont i huvudet. Ska äta om bara några minuter och sedan tänker jag lägga mig i sängen, se ett avsnitt OC och sova. Jag förtjänar att göra ingenting resten av kvällen tycker jag faktiskt! Imorgon får jag äntligen träffa min Emil också, var alldeles för längesen nu. Har varit så mycket annat för oss båda de senaste dagarna men imorgon kväll ska vi iallafall ses.

Godnatt!


Här är nog min favoritbild på sötnosen Alvin. Gör mig så himla glaaad! Saknar honom, Vera och lilla Vilma! Min systers barn för er som inte vet, dock är jag bara "plastmoster" åt Vera men iallafall.

STRAFF

Godmorgon! Sitter i skolan och har samhällskunskap vilket jag tycker är ett av de roliga ämnena i skolan. Snart har vi lunch och därefter har vi ännu mer samhällskunskap. Då ska jag och Julia ut på stan och intervjua människor angående brottsstraff. Vi har frågor som "Vad tycker du om Sveriges brottsstraff? Bör de höjas/sänkas?" och "Vad tycker du om dödsstraff?". Lite spännande faktiskt!




EVERYTIME I SEE YOUR FACE MY HEART TAKES OFF ON A HIGH SPEED CHASE

LÄTTNAD

Idrottsprovet flyttat = LYCKA!
Oftast brukar jag tycka att det är jobbigt när man är inställd på att ha prov och sen blir det fyttat, men inte den här gången. Nu är det baaara skönt att ha en sak mindre att tänka på! Har nyss spelat lite trumpet, har en del att öva på så kände att det verkligen behövdes. Nu ska jag börja skriva en debattartikel till svenskan och om en timme ska jag gå till Hammar för att spela lite handboll. Rätt bra eftermiddag/kväll trots den sega skoldagen ändå!


Bild från handbolls VM förra året, Sverige - Polen

NYTTIG VS ONYTTIG



Kan behövas lite energi för att överleva denna sega dag..
ENDAST TVÅ TIMMAR KVAR TILLS VI SLUTAR!!

SKOLA

Godmorgon! Började åtta idag vilket är väldigt hemskt enligt mig. Att gå upp klockan sex på morgonen är inte riktigt min grej skulle man kunna säga. Sen att dagen börjar med naturkunskap i två timmar gör det inte ett dugg bättre, snarare tvärtom. Det kommer att bli en lång dag idag, tråkigaste skoldagen i veckan sedan har jag en hel del plugg idag med. Dock ska jag iväg och spela lite handboll en sväng ikväll också, det blir förhoppningsvis roligt!


GODNATT

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga inför det stora idrottsprovet om kost som kommer på onsdag tills jag somnar (vilket säkert är ganska snart). Hoppas jag lyckas lära mig lite iallafall.
För övrigt så känner jag att denna vecka kommer bli underhållande, plugg plugg och åter plugg.
Godnatt!

PLUGG

Kom till mamma för ungefär 1,5h sen och satte då direkt igång med att plugga. Har mycket i skolan just nu så måste verkligen se till att plugga. Jag har blivit en liten slappis på sistone känns det som. Får försöka ändra på det, men nu tänker jag ta en paus i pluggandet för en promenad mot affären för att handla mjölk och grädde. Sedan ska jag och mamma göra våfflor. Var så otroligt länge sen vi åt våfflor så det ska bli supergott!

Dags att gå ut i kylan..


GIVE ME SUMMER

Kom hem från skolan för en stund sedan. Det var skönt att endast ha en två timmars-lektion idag. Dock var det spanska, inte mitt favoritämne direkt. När jag gick hem från bussen höll jag på att frysa ihjäl, det är så himla kallt ute nu! I helgen var det helt galet med -25 på kvällen/natten i lördags. Men iallafall så tänkte jag på hur mycket jag längtar till våren och sommaren! Kom fram till att jag faktiskt har några roliga saker under våren/sommaren att se fram emot och att tänka på dessa saker får åtminstone mig att må bättre såhär i vinterkylan.

Två saker jag ser fram emot allra mest i vår respektive sommar är två resor jag ska göra.

-  London den 5 april med ett gäng fina människor. Träffa Rebecca (min syster som bor där), shoppa, leva livet och se underbara McFly live!



- Rhodos den 1 juli med min pappa, hans fru Gunilla och min pojkvän Emil. Det kommer bli helt underbart att få åka till ett varmt och fint ställe för att bara sola och bada i en vecka!


HATA DRAKULA

Chillar lite med min vän Sofie på spanskan. Hon är jättesur men själv är jag rätt glad. Om en timme slutar vår enda lektion för dagen. Känns helt okej faktiskt. Då blir det att åka hem och plugga. Känns inte alls okej faktiskt.


Japp vi är ganska så vackra!

GODMORGON

Här sitter jag helt nyvaken och ska snart äta frukost. Börjar som sagt 12.40 idag och då jag går på Thorén Business School i Gävle måste jag åka buss till skolan. När jag är hos pappa, som jag är idag, måste jag åka rätt tidigt eftersom jag måste byta buss på resecentrum, lite jobbigt faktiskt men sånt man får leva med. Är ju dessutom bara hos min pappa varannan helg så det är endast två måndagar i månaden som blir lite jobbiga. Nu ska jag äta frukost och göra mig klar.



Åh vad jag saknar LONDON och REBECCA!! Två månader tills vi ska dit igen. Då ska jag och min vän Annie äntligen få se McFly också!!

DONE

Jag har fixat lite med designen idag och tycker faktiskt att det blev rätt så bra. Är ju inte direkt något proffs så det tog rätt lång tid att få det som jag ville men nu är bloggen duglig, åtminstone ett tag!
Just nu sitter jag i köket hos pappa och har tråkigt. Skulle vilja göra något men har inte lust att gå utanför huset tyvärr. Det är så kallt här inne så tanken på att gå ut i kylan är inte speciellt lockande. Blir att äta cheesecake, dricka te och mysa framför ett avsnitt O.C istället. Imorgon är det skola och jag har turen att börja 12.40 eftersom vi har en inställd lektion på förmiddagen. Perfekt på en måndag!





Måste även skryta lite om att jag såg Gavin DeGraw i Stockholm i onsdags med min kära pojkvän Emil. Gavin var helt fantastisk och hela dagen var underbar!

BLOGGDAGS

Hej!
Mitt namn är Lina Linell, jag är 16 år (fyller 17 i slutet av mars) och jag bor i lilla Sandviken.
Idag har jag bestämt mig för att börja blogga. Har funderat på det ett tag och idag bestämde jag mig för att starta denna blogg, mest för att jag vill skriva om mitt liv och min vardag för min egen skull så att jag kan minnas och se tillbaka men såklart också för att andra ska få ta del av det jag skriver. Det viktigaste för mig är dock inte hur många läsare jag har eller hur många kommentarer jag får, jag vet att jag kommer ha åtminstone ett par trogna läsare och det räcker för mig.


llinalinell

Live Love Laugh

RSS 2.0