LÖRDAGSMYS

imag0522 (MMS)

Myser med mitt hjärta!

LÖRDAG



Hade en jättetrevlig kväll igår med fina tjejer!
Var längesen vi träffades så vi hade mycket att prata om, hur mysigt som helst. Måste absolut göras om!
Idag är en sån där trött dag då man inte orkar fixa sig eller göra något speciellt. Emil kom hit för ett par timmar sedan men han åkte precis iväg på träning. Jag ska faktiskt också ta mig ut och träna snart, hinner inte imorgon så passar på nu när jag ändå inte har något att göra. 6 km lätt distanslöpning, det blir nog skönt. Jag känner mig alltid extra fräsch efter ett träningspass! Efter att jag har duschat också såklart...

TREVLIG HELG

Har haft fullt upp med saker att göra hela eftermiddagen. Men jag hann iallafall med allt jag planerat. Sprang 4 km och körde lite styrka på det. Nu har jag ett träningspass kvar den här veckan, 6 km lugn distanslöpning som jag ska köra på söndag.
Planer för kvällen är att umgås med lite tjejer hos min gamla klasskompis Felicia, det blir nog väldigt roligt! Ska iväg till ICA nu och handla lite godis, sockerberoende Lina måste få lite gotta att äta... Hämtar upp Sofie efter det och åker mot Felicia. Trevlig helg allihopa!


FREDAG

Äntligen är det fredag!!! Det märktes imorse när jag skulle upp tidigt, är ju van att sova länge och vara hemma på fredagar, men inte idag inte. Sitter på praktiken och gör lite halvtråkiga saker så passar på att blogga. Slutar vid lunch idag, så då ska jag hem och äta, ta en promenad till kulturskolan för att ha trumpetlektion och efter det ska jag träna. Men nu måste jag fortsätta jobba! Skriver mer senare.

NOTHING CAN BRING ME DOWN



Hemma från praktiken.
Fick nästan bara göra tråkiga saker idag... Men sånt som händer, imorgon har jag turen att sluta efter lunch iallafall. Skönt det. Är på toppen humör just nu! Precis som jag var i morse, men på dagen var jag mest trött och irriterad, eftersom jag gjorde tråkiga saker som jag inte riktigt orkade med osv. Men nu är jag glad igen! Och om ungefär en timme kommer Emil hit, då blir jag ännu gladare!

ONE WEEK

GOKILLEN

imag0504 (MMS)

Hann till och med busa och kramas lite med gokillen som kom till mormor och moster alldeles nyss! Underbara torsdag!!

TORSDAG

Idag är en bra dag. Fick sova ut och det var underbart! Nu sitter jag och äter en god frukost och om 40 minuter ska jag gå ut till bussen mot praktiken. Ikväll får jag äntligen träffa min upptagna pojke igen också! Life is good. TACK ÄLSKADE SOVMORGON!!! Och tack Lasse som gav mig sovmorgon. Hehe!

ONSDAG

Måste sluta tänka varje onsdagsmorgon att dagen kommer bli jobbig, för då blir den det. Praktiken var okej, blev dock arg över att höra en del saker när jag var med på ett klientmöte. Det är så hemskt hur asylsökande har blivit behandlade och ännu hemskare är att de blir behandlade illa även här...
Efter praktiken missade jag den bussen jag hade tänkt åka med så jag blev stressad då jag skulle till kulturskolan nästan direkt när jag kom hem. Jag var hungrig, trött, stressad och såklart irriterad när jag väl kom hem. Blev tjugo minuter sen till kulturskolan och det gick inte direkt bra att spela.
Men när jag kom hem från kulturskolan igen bytte jag om, tog på mig springskorna och tog mig ut på ett träningspass. Korta intervallen blev det idag, otroligt skönt! Känner att jag kommer få träningsvärk imorgon, men det är ju bara härligt. Det är då man vet att man har tränat bra. Nu ska jag äta lite, sen om ett tag ska jag sova. Börjar elva imorgon så då får jag sova ut, så skönt!!!




Godnatt!

NÄR JAG GÅR NER

Det här är lite pinsamt att erkänna, men denna låt är den jag lyssnar mest på för tillfället. Hörde den första gången i lördags, jag och Sofie lyssnade hundra gånger på låten, sjöng med och var väldigt oseriösa. Just för att Norlie & KKV skulle komma till Göransson Arena på kvällen. Nu är jag helt fast! Inte alls min musiksmak och det vet alla som känner mig, men nu är det omöjligt att sluta lyssna. DEN ÄR SÅ BRA! Hahaha...

ÄLSKAR ATT GÅ UPP TIDIGT!

imag0492 (MMS)

Eller inte, är sjukt trött och vill bara krypa ner under täcket igen. Men det får jag tyvärr inte. Måste istället äta frukost och göra mig klar för en dag på praktiken!

MUMS


Åt våfflor med mamma till middag idag. Det blev inga våfflor i söndags på Våffeldagen eftersom jag var borta då, så det fick bli idag istället. Det var iallafall supergott! Jag verkligen älskar våfflor, pannkakor och plättar. Det är så himla gott att äta med sylt och grädde och dricka mjök till. Jag tror att många håller med mig om det!
Nu ska jag lägga mig i sängen och se ett par avsnitt OC innan jag sover. Jag är trött den här kvällen, och imorgon börjar jag nio och slutar förmodligen halv fem. Det blir nog lite jobbigt så kan behöva massa sömn inatt. Godnatt alla fina läsare!

LÄRDOM

Andra dagen är avklarad och denna dag har varit betydligt mer intressant än gårdagen.
Något jag har lärt mig är att vara lycklig över hur bra jag faktiskt har det. Jag bor i Sverige, ett land med betydligt bättre lagar, rättigheter och levnadsstandard än många andra länder, jag har en familj som älskar mig och som skulle göra i princip allt för mig. Jag har rätt att tycka, tänka och säga vad jag vill, jag får göra i princip vad jag vill och jag får bestämma själv vem jag ska träffa och umgås med. I framtiden får jag bestämma själv vem jag ska gifta mig med, och om jag ska gifta mig överhuvudtaget. Jag får också bestämma vad jag ska göra med mitt liv, vad jag vill plugga, vad jag vill arbeta med, om jag ska skaffa barn och vart jag ska bo, listan kan göras lång. Alla människor har det dock inte så här bra, det är långt ifrån alla människor som har det ens i närheten så bra som mig.
Det pågår så mycket skit i världen, och det är så många människor (även jag) som inte vet vad som händer därute, utanför den egna världen. Tvångsäktenskap, misshandel, kidnappning, slavhandel, tvångsprostitution, även denna lista kan göras lång. Idag har jag mött några människor som har varit med om fruktansvärda saker, jag mår dåligt av att höra deras berättelser och ännu sämre mår jag av att veta att det finns så många fler där ute som behöver hjälp, men som inte får det. Jag vill så gärna hjälpa till, men det är svårt, så otroligt svårt...


GODMORGON

imag0488 (MMS)

Är på praktiken nu, ska alldeles snart få lite information om det första klientmötet som börjar klockan tio. Hoppas det blir intressant!

TIPS



Jag måste tipsa om Body Peelingen från Gina Tricot!!! Fick den av Sofie i födelsedagspresent och även om jag bara hunnit använda den två gånger så har jag redan märkt att den är bra!!! Luktar väääldigt gott gör den också. Sofie är duktig på att köpa presenter till mig hon, även fast jag aldrig kan säga vad jag önskar mig... Hehe! Nu ska jag sova, GODNATT!

MÅNDAGSMYS



WHAT TO DO

Tog en härlig löptur på 5 km idag. Ligger faktiskt redan efter i mitt träningsprogram men eftersom det egentligen inte ens har börjat så gör det inte så mycket. Nu sitter jag nyduschad i soffan och vet inte vad jag ska hitta på. Är inte direkt trött så sova har jag ingen lust med. Kanske ska titta lite på tv, men är det något bra ens? Jag har ingen koll alls på vad som går på tv nu förtiden, jag kollar ALDRIG på tv. Kanske att jag gör det tre-fyra gånger i månaden, max. Haha. Vet inte varför, men jag tycker att det är ganska så tråkigt... Film tycker jag om att se, men tv - njaaa. Men ska nog ge det en chans nu trotsallt!

FULLT UPP

Den här helgen har jag haft fullt upp hela tiden! I lördags fikade jag med Sofie hemma hos mig, sedan var vi ner till Göransson Arena på Night Of Wishes. Vi kollade när Emil och hans klass spelade fotboll och självklart dansade vi till Norlie & KKV. Haha. Blev sent i lördags, jag och Emil gick hem till mig runt halv två och sedan ställdes ju klockan fram en timme så innan vi somnade var klockan väldigt mycket.

Igår åkte jag till Uppsala med sambaorkestern och spelade på bandyfinalen. Det var roligt! Speciellt eftersom SAIK vann, sm-guld för andra året i rad och även spel med samban andra året i rad. Kan det ha ett samband kanske? Jo jag tror det!



Idag har jag klarat av första dagen på praktiken.
Det var ganska roligt, och tiden gick rätt snabbt faktiskt. Började 11 och slutade strax före 17. Imorgon börjar jag 10 och slutar 16.30, då ska jag sitta med på klientsamtal hela dagen. Spännande att se hur det fungerar!
Emma, Alvin och Vilma är här på besök och nu ska vi äta. Sen ska jag busa lite med Alvin och lite senare ska jag springa.

I'M ON FIRE

A BEAUTIFUL GIFT







Jag fick en jättefin present av Emils familj igår. Blev så himla glad! De är så gulliga och snälla hela familjen!

LÖRDAG

Inatt sov jag väldigt dåligt. Vet inte varför men jag vände och vred på mig, kunde inte ligga still och sedan vaknade jag mitt i natten och kunde inte somna om fören efter två timmar. Jättejobbigt var det...
Men imorse fick jag skjuts hem medan Emil åkte till jernvallen för att spela fotbollsmatch, den började nog för en kvart sedan. Jag ska hoppa in i duschen och fixa till mig lite nu, och senare kommer Sofie hit och fikar lite. Det blir trevligt!

Förresten kom jag på att jag inte har lagt ut några bilder från Staffans fest för två veckor sedan. Hittade den här bilden på Magnus och Alvin, och jag tycker de såg så glada och fina ut!

FREDAG

Gick upp tidigt idag, Emil åkte till skolan, jag åt frukost och tog en springtur. Verkligen jätteskönt! Hade besök av Emma, Alvin och Vilma på förmiddagen också, mysigt.
Runt ett var jag ner till Göransson Arena på UF-mässan, men åkte hem ganska snabbt. Emil (som också var där med skolan) skjutsade hem mig på cykeln och sedan gick vi ner till stan. Åt Calippo Shots, men tyvärr hade jag förväntat mig något bättre.



Nyligen kom jag hem från en intervju med Gefle Dagblad med sambaorkestern. Ska ju till Uppsala på söndag och spela trumpet på bandymatchen så de ville spela in oss när vi spelade och även intervjua oss lite. Det var roligt! Nu ska jag surfa runt lite på internet och senare ikväll ska jag till Emil och mysa. Känner att livet är underbart just nu! Våren är här och sommaren kommer om några månader. Hääärligt!

FÖDELSEDAG

Har haft en toppendag!!! Fått massa gratulationer av fina människor och även en hel del presenter. Är så himla nöjd med allt; hela dagen, mitt kalas, mina gäster, presenterna - allt har varit bra! Nu är det bara ett år kvar tills jag fyller 18 år också, haha. Lägger ut lite bilder på en del saker jag har fått, förutom det som jag har fått i förväg och skrivit om tidigare.

Några grattiskort. Det första från Petra, Anders och Filip, det andra från Emil och det tredje från Mormor!


Världens snyggaste klarblå kavaj, som jag fick av Emil!


Peeengaaar för shopping i London!!


Galet snygga ballerinaskor, som jag fick av min fina Sofie! Äääälskar färgen!!!!


Body Peeling, också av Sofie.




Har jag någonsin sagt att jag har världens bästa pojkvän? Jag säger det nu iallafall, HAN ÄR BÄST!!


Tack alla som har gratulerat mig idag, det betyder så himla mycket. Och tack för alla fina presenter! Puss på er allihopa!

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN





Detta väntade på mig när jag kom hem. Blev så himla glad! Min pojkvän är helt klart världens bästa, finaste, gulligaste, snällaste, ALLT! Jag älskar dig Emil, du är underbar!!!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...

FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA!


HARD DAY

Onsdagar är jobbiga... Men nu är jag iallafall hemma och har precis ätit mat. Har druckit, ätit och använt mina glasögon alldeles för lite idag och känner därför att jag har huvudvärk. Men även om dagen har varit jobbig så har den varit bra också. Vi åkte skridskor på idrotten, vilket jag tycker är jätteroligt! Sen gick det bra att spela trumpet och att byta mina jeans också.
Snart ska jag gå och duscha och efter det hoppas jag att Emil ringer mig. Behöver prata av mig lite med min pojke! Saknar honom juuu.

Och förresteeeen, imorgon är det min födelsedag!! Så nästa gång jag bloggar är jag 17 år, stor tjej. Haha... Då är vi lika gamla Emil!!! ;)



GODNATT!

GODNATT

Nu har jag äntligen gjort allt jag planerat idag. Nyduschade jag sitter här i mitt nystädade rum och längtar efter att sova! Imorgon ska jag gå i skolan, byta mina jeans och spendera flera timmar på kulturskolan. Kommer hem runt åtta och då gissar jag att jag är trött, hungrig och (tack vare de förstnämnda sakerna) även irriterad. Hade velat träna imorgon, men kommer nog inte orka/ha tid med det då när jag kommer hem... Det visar sig hur det blir. Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och sova. Godnatt!

EFTERMIDDAGEN

Efter skolan gick jag till stan en sväng. Fick ett kontoutdrag från banken på att jag köpt jeansen på JC så jag ska in och byta dem imorgon. Har även varit hem till Emma där jag busat med Alvin, spelat memory med Vera och ätit massa godis! Det jag ska ta tag i nu är nog det tråkigaste som finns - städning. Men eftersom jag har kalas på torsdag så måste det vara rent och fint här hemma ju.

FLINTISEN OCH GLASÖGONORMEN



Best friends forever! (Gulligaste vännerna är vi också)

RUBBE



Hejhej från en tråkig naturkunskapslektion... KLOCKAN ELVA ÄR DET PANNKAKOR, CAN'T WAIT!!!!!!!!!!!!

KVÄLL

Det gick bra att träna! Var verkligen jättehärligt, fast mest härligt efteråt då. Haha.
Emil kom hit strax efter åtta och han ska sova med mig. Så vi ska lägga oss nu, se ett avsnitt OC och sen sova. Myspys!


TRÄNING

Även fast jag inte har fyllt år riktigt än så har jag fått en del presenter i förväg. Förra veckan fick jag ett mail om att min anmälan till Tjejmilen samt min förstklassiga träning är betald. Det är en present från några av mina syskon, oklart än så länge exakt vilka det är ifrån eller om det är ifrån alla. Men iallafall så har jag alltså fått starten till Tjejmilen den 1 september i år och även förstklassig träning, vilket innebär ett detaljerat träningsprogram som en personlig tränare har gjort, ett konto på marathon.se och lite annat som ingår där. Träningsprogrammet startar inte fören den 16 april, men jag tänkte börja redan nu. Det skadar ju inte att köra startveckorna två gånger. Så nu ska jag ut på en springtur! 4 km samt stretching står på schemat.


TRASIGA JEANS



Mina jeans som jag köpte på sportlovet har gått sönder... Väldigt dåligt med tanke på att det knappt var tre veckor sedan. Men som tur är så ska jag få byta dem mot ett par nya, måste bara få ett kontoutdrag från banken då jag har slängt kvittot samt tvätta dem innan. Fick höra det när jag var till valbo idag. Får gå till banken och fixa det imorgon, och även tvätta dem. Sen får jag åka in till Valbo på onsdag eller torsdag, beroende på vad jag hinner.

SNYGG TJEJ



Lägger ut en bild ändå, även fast jag skrev att jag inte skulle göra det. Tänkte bara visa hur snygg jag är i glasögonen och även tala om för de som bryr sig att jag knappt har någon huvudvärk längre. Ska tillbaka till Synsam om exakt två veckor, så det blir nog att välja ut ett par egna glasögon då och byta bort dessa vackra skapelser... Det är jobbigt med glasögon, men samtidigt skönt att slippa huvudvärken.

HELGEN

Min helg har varit bra. Har träffat fina människor, ätit massa onyttigt och haft det mysigt. I lördags var jag och Emil på stan under dagen och på kvällen hade vi middagsgäster hos pappa. Då fick jag även några födelsedagspresenter i förväg. Igår var det kalas för Rasmus, Emils bror, och sedan frös jag och Sofie på Emils fotbollsmatch.
Nu sitter jag i skolan. Har haft en lektion, lååång lunch och börjar igen om en halvtimme. Idag fick vi massa glass här också, det var gott! Haha...



Söta

GLASÖGON

Efter att jag gjorde synundersökningen visade det sig att jag har ett litet synfel på nära håll. Har fått hem låneglasögon som jag ska ha när jag sitter vid datorn, läser och sånt. Sen om tre veckor ska jag på återbesök och ifall det blivit bättre och huvudvärken har försvunnit så ska jag få egna glasögon. Skulle kunna lägga ut en bild på mig i glasögonen men hoppar över det. Så få som möjligt kommer få se mig i dessa fula glasögon. De är helt seriöst SKITFULA!!! Tur att jag får välja ett par själv sen om jag nu behöver det...

Nu ska jag och Emil kolla på One Tree Hill och äta chips. Mysigt!


SYNUNDERSÖKNING

Om ett par timmar ska jag till Synsam för synundersökning. Det var det jag fick höra från hälsocentralen, att jag borde kolla min syn då jag kanske behöver glasögon när jag till exempel läser, sitter vid datorn och kollar på tv. Har väldigt blandade känslor inför detta. Vill verkligen inte ha glasögon. Men samtidigt vill jag veta vad som orsakar min huvuvärk och såklart bli av med den. ÅÅÅÅÅH vet inte vad jag ska ta mig till...

DUMMA HUVUD

Stockholmsresan den här helgen blir inställd för min del. Skulle egentligen på Youth Jazz Festival med GUBB imorgon men min huvudvärk hindrar mig. Den tycks aldrig försvinna. I tre hela dygn har den funnits där nu, och i flera veckor har jag haft ont i huvuder var och varannan dag. Alltid mindre på morgonen, mer på eftermiddagen och mest på kvällen. Ska ringa hälsocentralen imorgon så förhoppningsvis får jag komma dit ganska snabbt och få ett svar på varför jag har min dumma huvudvärk... Den här helgen kommer jag vara hemma, ta det lugnt, sova mycket, äta regelbundna och ordentliga måltider, dricka massa vatten och promenera i friskluften.

Nu ska jag äta något, sedan ska jag möta upp Sofie för en långpromenad. Efter Emils träning kommer han till mig och är med mig en stund, men sen ska jag sova tidigt. Det känns tråkigt just nu men mitt huvud blir nog bättre snart. Börjar nästan bli lite orolig, men som sagt - det blir nog bra snart.

GODMORGON

Just nu mår jag bättre, lite iallafall. Har fortfarande huvudvärk men inte alls lika mycket som igår, har nyss tagit en Treo för att se ifall det fungerar bättre än Alvedon och Ipren. Åker till skolan idag iallafall, men börjar kl 11.10 så det är skönt. Men  nu måste jag plugga på alla engelskaglosor som jag inte orkade plugga på igår. Lite jobbigt faktiskt!!

STUCK IN A CORNER OF A TERRIBLE TOWN



Just nu känns det inte alls bra.
Min huvudvärk är hemsk, vet inte vad jag ska göra annat än att ligga i sängen i mitt mörka rum och göra ingenting. Får se om det går över i natt och jag mår bättre imorgon, eller om jag måste stanna hemma från skolan hela dagen. Det visar sig. Nu tänker jag fortsätta ligga i sängen och göra ingenting, förhoppningsvis somnar jag om en stund också...

SKIT

Orkar inte mitt jävla huvud... Åker hem om en timme när samhällskunskapen slutat och struntar i idrotten. Klarar inte av att vara kvar i skolan när jag mår såhär...

HUVUDVÄRK

Igår hade jag en hemsk huvudvärk, och mådde illa gjorde jag med. Mamma var tvungen att hämta mig vid nio från Emil för jag kände att jag bara ville hem, duscha och sova. Så blev det också. Det är så hemskt när det gör så ont att tårarna bara rinner trots att man verkligen försöker att hålla dem tillbaka. Men jag somnade strax efter tio och sov till kvart i åtta imorse. Känner huvudvärken fortfarande lite svagt men får hoppas att det blir bättre och inte sämre under dagen. Ska hälla i mig vatten och ta en huvudvärkstablett och sedan åka till skolan.

PRAKTIKPLATS

Efter skolan träffade jag en person från Juridikcoachen och nu har jag fått en praktikplats! Det känns jätteroligt och det ska bli spännande. Förutom att jag var på plats en timme tidigare och satt där i receptionen som ett fån så gick allt bra. Världens bästa pojkvän kom på cykel och hämtade mig vid busshållplatsen för en halvtimme sen och han skjutsade mig ända hem till honom. Sötis! Snart ska vi äta, men före det ska vi pussas lite!


Min sötis som ett gulligt litet baaarn!

NATURKUNSKAP

Även fast jag gick och la mig tidigt igår så ville jag bara dra täcket över huvudet och fortsätta sova varje gång väckarklockan ringde i morse. Men duktig som jag är lät jag bli, gick upp efter att mitt fjärde alarm ringde. Tröttaste tjejen sitter nu på lektionen och har naturkunskap. Vill bara att lektionen ska ta slut, men det är tyvärr ungefär två timmar kvar eftersom den nyss började... Buhu!


Fina rosa blommor som får mig att tänka på sommaren. Positiva tankar!!

GOOD GIRL



Tänker vara en duktig flicka den här kvällen.

Lägger mig i sängen och läser en timme nu och sedan tänker jag sova. Är trött just nu och ännu tröttare kommer jag att vara i morgon när jag ska upp om jag inte lägger mig i tid. Been there, done that & I don't like it. Nattinatti!

WE'RE SOLDIERS

Haft en jättehärlig eftermiddag. Först besök av Emma, Alvin och Vilma efter skolan, blev massa bus med världens goaste pojke. Sedan en långpromenad med Sofie vilket var otroligt skönt och jättetrevligt såklart. Absolut något som bör göras till en vana!

111 DAYS LEFT

LYCKAN, KÄRLEKEN OCH MENINGEN MED LIVET

Det blev en halvtimmes springtur igår. Lite pinsamt att jag typ dog av den springturen. Men kan ju skylla på att jag nyligen varit sjuk och att jag inte tränat något alls på typ två månader... Tur att jag har en snäll pojkvän som inte skrattar åt mig eller tycker att jag är dålig iallafall. Vi var supersöta när vi sprang där med svarta byxor och röd tröja båda två. Haha!
Just nu sitter jag i skolan, har nyss uppdataerat en uppgift i svenska och fått reda på hur jag ligger till, nu ska jag läsa resten av lektionstiden. Boken Lyckan, kärleken och meningen med livet. Inte alls så bra tyvärr.


MAT OCH TRÄNING

Har nyligen ätit pizza med familjen, nu känner jag mig proppmätt och äcklig. Ska försöka börja träna lite igen faktiskt, börjar redan om en timme. Ska ut på en liten springtur med Emil då och han har lovat att inte skratta och att springa lika sakta som mig så det känns bra... Haha!

IGÅR

Hade inte tid att blogga igår. Umgicks med Emil på förmiddagen och sedan kom mina bröder Mattias och Magnus och hälsade på. På kvällen var det födelsedagsfest för Staffan, kände mig väldigt ung och felplacerad bland massa män på 35+. Förutom mina syskon som är mellan 25-30... Men det var roligt ändå. Åkte dock hem till Emil ganska tidigt och sov med honom. Nu sitter vi här och kollar på hockey, och fikar såklart. Mums!


En dålig bild på mig och en glad Alvin innan han åkte till mormor för att sova.

GLASS

Jag och Emil hoppade på cykeln för att åka till ICA och köpa Calippo Shots men de var sorgligt nog slut... Även Magnum Double var slut, tråkigt liv. Men vi köpte annan glass och choklad istället, helt okej ändå enligt mig. Nu blir det myskväll och One Tree Hill!

LYCKLIG!!!!

Det ringde en person från Juridikcoachen för en stund sedan som jag har mailat angående praktikplats om ett par veckor. Jag ska dit på tisdag och träffa honom så hoppas hoppas hoppas att jag får praktik där!!! Skulle vara så himla roligt och intressant att få se hur de jobbar och hur det fungerar på en juristbyrå. Förstår ni min lycka nu eller!?!?!? Jag hoppas verkligen att jag får ha praktik där!

FREDAG



Nackdelen med att ha Emil kvar över natten på en torsdag är att gå upp klockan sju och äta frukost när man är ledig. Men det är ändå helt klart värt det. Det bästa som finns är att vakna upp bredvid min Emil, oavsett tid! Och jag fick ju trotsallt gå tillbaka till sängen och sova ett tag till efteråt. Nu är jag utvilad, fixad och redo att cykla till kulturskolan. Dock blev min tid precis ändrad så jag får vänta ett tag till. Kanske borde göra lunch istället, känner faktiskt att jag börjar bli lite hungrig.

BUSUNGAR





Jag och mamma hade dessa gullungar på besök idag. Vera, Alvin, Vilma och Emma var hit en stund för ett tag sedan. De kom hit, busade och nu när de har åkt är lägenheten lugn igen, men full av leksaker över hela golven. Det är så mysigt att ha dem här! Men nu är jag trött.
Ska ta en promenad ner på stan för att kolla hur mycket pengar jag har och lite annat. Senare ikväll kommer Emil hit och sover kvar. Mys!

SETLIST

McFly's setlist för touren som startade igår är helt uuuuuuuunderbar!! Älskar den verkligen, blev så himla glad imorse när jag fick reda på att No Worries är med, låten är så himla fin. Massa gammalt blandat med lite nyare och dessutom några helt nya låtar. Jag längtar galet mycket nu!!!!

TORSDAG



Mitt humör är på topp idag! Jag har den där känslan när man bara vill springa runt och vara galen, skratta och vara som en treåring. Pratglad är jag också, synd bara att jag inte har någon att prata med för tillfället.
Redovisningen gick iallafall bra och jag kom hem från skolan för ett tag sedan så nu har jag HELG, helt underbart!!!! Vad jag ska göra resten av dagen och helgen är dock ännu oklart. Men det klarnar nog upp sig med tiden gissar jag. CIAO!

SÅ VIKTIGT!

GLAD

Jag blev gladare av att komma till kulturskolan, vet inte varför men jag kunde verkligen inte sluta prata. Även om Axel var väldigt elak mot mig så var jag ändå glad, och är fortfarande. Vill att Emil ska ringa så jag kan prata om massa onödiga saker med honom, men han tittar på fotboll och pluggar. Tråkig kille enligt mig... Men jag får väl förbereda mig lite inför vår muntliga redovisning imorgon istället. Det kan behövas. Tänker äta lite Ben&Jerry's också, nyttig som jag är!


IF I WERE YOU I'D PROBABLY RUN



Har en ganska dålig dag idag. Känner att jag är sur och irriterad på i princip allt och alla. Hittar småfel och saker att störa mig på i allt som korsar min väg. Inget fungerar som det ska och inget blir som jag vill...
Men nu ska jag äta och sedan cykla till kulturskolan för att spendera några timmar där. Hoppas att mitt humör blir bättre snart. Vill inte att folk ska behöva lida för att jag är på dåligt humör. Hörs senare!

MCFLY



Idag är det exakt en månad kvar tills jag och Annie står där i London och köar för att se McFly. Vi kommer att vara världens lyckligaste människor! Känslan att stå där på golvet framför scenen kommer nog vara helt obeskrivlig. Ser fram emot konserten så otroligt mycket, kommer bli helt underbart!

I'VE GOT YOU TO MAKE ME FEEL BETTER



Lyckades tvinga med mig Emil till Viking idag, var så himla sugen på en kebabrulle. Känner i efterhand att det var lite onödigt, men åh så gott! Annars har vi sett OC och gjort lite annat, Emil har kollat på fotboll också. Nu ligger jag i sängen, nyduschad och redo att sova. Emil åkte hem för en timme sen men jag saknar honom redan, min fina kille. Han ville inte vara med på bild egentligen, därför han ser så sur (och söt) ut på bilden.
Nej nu är det dags att sova, GODNATT!

BALKLÄNNING





Rebeccas balklänning hon hade på sin studentbal förra året är nu till salu.
Är någon intresserad så kan ni höra av er till Rebecca, här är hennes blogg http://rutigarooth.blogg.se/. Jag har ingen aning om hur mycket hon ska sälja den för men jag vet är att man bör vara längre än 164 centimeter då den är cirka en decimeter för lång för mig... Jag hoppas dock att ingen vill köpa den så jag kan sy upp den och ha den på balen nästa år om jag går med min kära pojkvän då. Tycker faktiskt att den är väldigt fin!

TISDAG



Sitter i skolan just nu, åt nyss lunch men nu sitter vi bara och gör ingenting. Snart ska vi nog fortsätta jobba med vårt CASE, och om 2-3 timmar slutar vi. Skön vecka! Förutom att jag hostar, snorar och nyser hela tiden... Och saknar min Sofie gör jag också. Dumma sjukdomar!!!
Efter skolan ska jag hem till mamma och hämta min kamera, sedan ska jag ta mig till pappa för att fota Rebeccas balklänning som ska säljas och även hämta min cykel. När Emil slutar kommer han hem till mig ett tag. Ingen aning om vad vi hittar på men det visar sig. Saknar min kille!

EN MÅNAD



Hade nästan glömt... Idag är det precis en månad kvar till London!!! Gissa om jag är taggad!?!?!? Sparar pengar för fullt (jag är inget proffs på att spara pengar så det går sådär) och önskar mig pengar, pengar och pengar i födelsedagspresent. Jag kommer shoppa ihjäl mig!!!
Underbart sällskap, shopping, McFly (!!) och London, kan det bli bättre?
- TVEKSAMT!

I SEE IT IN YOUR EYES THAT YOU'RE LISTENING

Eftermiddagen har jag spenderat hos Emma där jag har selat Twister med Vera, lekt med tågbanan med Alvin och hoppat i sängen med båda två. Har även spenderat ett par timmar hos frisören med Emma och Vilma. Blev en liten spontantripp dit, har tänkt på att klippa mig ett tag men inte blivit av så jag hängde på Emma när hon ändå skulle dit idag. Men nu tänker jag inte klippa mig före juli iallafall, vill spara ut mitt hår så hoppas på att det hinner bli lite långt och inte så slitet tills dess.
Nu ska jag göra i ordning något att äta, sen tänker jag lägga mig tidigt ikväll. Jag är så fruktansvärt förkyld fortfarande, snorar och hostar som bara den. Huvudvärk har jag också. Känns som jag har en klump i huvudet som är påväg att explodera... Jaja, jag överlever. Godnatt!


Tråkig webbkamerabild som vanligt men det får duga.

MÅNDAG MORGON

Det är alltid roligt att komma till skolan kvart i nio och få reda på att man inte har någon lektion fören halv elva... Men visst, jag kan leva med det. Vi börjar ju trotsallt halv elva och slutar tre varje dag den här veckan, och har inga vanliga lektioner. Ganska så skönt faktiskt. Och observera att en skolvecka endast består av fyra dagar för mig, så kan egentligen inte klaga.

FÖDELSEDAGSPRESENT



Har fått en 18 dagar tidig födelsedagspresent idag - medlemsskap på denna sida.
Känner mig lite nördig meen jag ska på konsert om drygt en månad och jag vill gärna få gå in tidigare än andra, vilket man får göra om man är medlem. Dessutom får man göra massa annat roligt på hemsidan. Jag är ju ett fan, så varför inte liksom!? Hihi..

MIN HELG



Den här helgen har varit bra tycker jag. Igår var vi några stycken som överraskade Lisa och Anders eftersom de fyller 17 år på tisdag. Hannah kidnappade dem och åkte till bowlingen där vi var ett gäng som väntade. Det var roligt att se hur de reagerade, väldigt glada tvillingar kan jag säga! Roligt med discobowling var det också, även om jag inte är någon stjärna direkt...

I natt sov jag med Emil hos honom, och idag har vi ätit lunch med hans familj och några släktingar. Vi har också varit på jernvallen och tittat på en gymnastiktävling som Emils kusin var med i och det var roligt att se faktiskt. Hon och hennes trupp var jätteduktiga!

Nu sitter jag här i köket och har nyligen ätit pizza. Mums! Funderar lite på det här med träning och att börja äta nyttigare. Jag rör ju knappt på mig och äter väldigt, väldigt onyttigt. Men kommer inte så mycket längre än att fundera på det. Har ingen motivering och det känns bara jättetråkigt. Äh jag får vänta och se, kanske blir mer sugen på att ta ett par springturer i veckan i vår när det blir varmare och finare väder. Eller inte, vad vet jag.

ALDRIG HÖRT NÅGON SOM SNARKAR SÅ HÖGT



Sigge ligger i hallen och sover. Jag tror han är väldigt, väldigt trött med tanke på hur djupt han verkar sova och hur högt han snarkar. Sötnosen min!


Snart kommer Emil hit till mig och eftersom jag är väldigt uttråkad för tillfället så kommer jag då bli lycklig och levande igen!!

THIS DAY

Har kommit fram till att jag bör anstränga mig det minsta som är möjligt den kommande veckan. Hostar så mycket att jag håller på att kräkas så fort jag rör på mig litegrann bara. Inte alls roligt... Och jag gissar att hostan kommer vara kvar ett tag tyvärr.

Det var iallafall mysigt att vara hos Emma en stund. Spelade twister med Vera, och herregud vad jobbigt det var. Man måste ju vara vig!! Stackars Alvin är sjuk så han var väldigt gnällig och grät nästan hela tiden. Emma och Staffan hade det jobbigt med tre barn hemma; en sjuk kille på ett och ett halvt år, en bebis på en månad och en sjuåring. Staffan försökte laga mat, Emma försökte få Alvin att sova medan jag och Vera fick avbryta twister för att få Vilma att sluta gråta. Hade henne i famnen ett bra tag så hon somnade tillslut.

Barn är hur mysiga som helst (så länge de inte skriker och gråter) men det får gärna dröja många år innan jag själv får barn. Har inte bråttom alls faktiskt!!


Gosplutten Alvin när han var pigg och glad för cirka ett år sedan!

TAR EN PROMENAD TILL SYSTER EMMA

MYSMYSMYS



Igår blev det middagsmys och biomys med min fina kille. Mat på Church Street Saloon och sedan såg vi En gång i Phuket. Rolig film faktiskt!

Såhär på fredagsförmiddagen har jag hunnit med att skickat iväg Emil på träning, rensat ur min garderob, duschat och fixat mig. Nu blir det fika och ett avsnitt Gossip Girl innan jag åker hem till pappa för helgen.

I'M HAPPY TO MAKE YOU HAPPY



Hade världens trevligaste kväll med fina Sofie igår. Chips, dipp, Ben&Jerry's och mys. Underbart!
Fick även veta att min syster och hennes sambo har förlovat sig igår, och även Emils föräldrar. Jag som har drömt om att få gå på ett bröllop så länge. Roligt för dem OCH roligt för mig! Haha..

Snart ska jag få träffa min Emil igen, och idag ska vi faktiskt göra det vi hade planerat i lördags. Middag och bio. Denna halva av lovet verkar bli toppen trotsallt!
Nu ska jag äta upp min frukost, hoppa in i duschen och göra mig klar innan Emil kommer hit.

llinalinell

Live Love Laugh

RSS 2.0